Vásárolnál?

Vásárlás menete 6 rövidke pontban:

1. Válaszd ki  a neked tetsző terméket: méretet, színt, mintát stb.

2. Rakd a kosaradba a "Kosárba rakom" gombbal. Utána választhatsz, hogy tovább vásárolsz vagy indulsz a pénztár felé.

   A kosarad tartalmát a kosár ikonra kattintva bármikor ellenőrizheted. Itt érvényesítheted a kedvezményre jogosító kuponjaidat is a "Kupon beváltása" sorban illetve   el is távolíthatsz terméket a bevásárló kosaradból a x-re kattintva.

3. Irány a pénztár a "Tovább a pénztárhoz" gombbal.

4. Fizetés előtt :

   - ha korábban már regisztráltál, csak jelentkezz be és nem kell a személyes adatok kitöltésével vesződnöd (persze csak ha nem akarod módosítani őket)

  - regisztrálhatsz az oldalunkon és élvezheted a Little Fox nyújtotta előnyöket

  - regisztráció nélkül is vásárolhatsz

 5. Válaszd ki a:

 - szállítási, számlázási címedet

 - szállítási módot (Foxpost, MPL házhozszállítás, MPL csomagautomata, személyes átvétel)

 - fizetési módot (bankkártya, átutalás, PayPal vagy utánvétel. Utánvétel eseten csak MPL házhozszállítás kérhető, illetve az utánvétel díját minden esetben te          fizeted)

   Bankkártyás és PayPalos fizetés esetén webshopunk átirányít a CIB Bank vagy a PayPal oldalára, ahol megtörténik a fizetés a szükséges adatok megadásával.

- nézd át ismét a kosaradat a "Rendelés összesítésé"ben, olvasd el és fogadd el az ÁSZF-et és ha minden úgy van, ahogy szeretnéd, kattints a "Megrendelem"        gombra.

  6. Csiribú-csiribá meg is rendelted álmaid Little Fox csomagját. Rendelésedről minden esetben kapsz visszaigazoló e-mailt.

Ha mégsem ezt szeretted volna:

Azzal sincs semmi gond. Jelezd nekünk elállási szándékodat az átvátel napjától számított 14 napon belül egy e-mailben.  (Ehhez akár hivatalos formát is találhatsz ÁSZF-ünkben). Az elállási jogodról még többet a Fogyasztó Barát menünkben is olvashatsz, ahol minden egyéb vásárlással kapcsolatos jogi kérdésedre is egyszerű, érhető és világos választ kapsz.

Teljes (nagyon-nagyon hosszú) és pontos általános szerződési feltételeinket itt böngészheted át, ez csak egy emberi nyelven íródott rövidke kivonata az eredetinek. Megtalálhatod az illetékes hatóságok, békéltető testületek teljes listáját, az összes adatunkat és az adatvédelemmel kapcsolatos elveinket, kötelezettségeinket és még ezernyi klassz dolgot. Jó olvasást! :)