Ön itt jár: > >

Rólunk

Történetünk eddig:

Gyakorló anyukaként nehezen találtam az ízlésemnek és elvárásaimnak megfelelő ruhákat itthon. Ennek fényében külföldi online boltok kínálatából válogattam. Ezt megunva döntöttem el 2013-ban, hogy internetes áruházat nyitok.

Nem volt egyszerű belevágni a három gyerkőc mellett, de olyan munkát szerettem volna találni - pedagógus végzettségem mellett - , amit itthonról tudok végezni a gyes mesebeli hét hosszú esztendeje alatt, illetve a gyes világán túl is munkát ad majd. Így aztán megszületett a Little Fox, a negyedik "gyermek".

Az első 2 évben kizárólag biopamut baba-és gyerekruhákkal foglalkoztunk, mert szívügyemnek tekintettem és még tekintem ma is, a fenntartható forrásokból származó biopamut ruhákat. Főleg egy olyan korban, amikor minden a fogyasztásról, egyszer használatos dolgokról és sajnos így a környezetszennyezésről szól.

2016 áprilisában babaszoba kiegészítőkkel bővítettük a termékpalettánkat, amit az anyukák egyből megszerettek. 

Próbálom felkutatni és beszerezni a legújabb, legnépszerűbb trendek darabjait, amit már sokat láthattatok a nagy közösségi oldalakon vagy külföldön járva. Ahol csak lehetőségem van rá -és eddig minden általunk forgalmazott terméknél volt-, az EU-n belülről vásárolok. Ez megnyugvás nektek és nekem is, mivel a termékeink CE jelzéssel vannak ellátva, így biztonságosan adható a gyerkőcöknek.

Nagyon fontosnak tartom, hogy elégedettek legyetek velünk és az általunk forgalmazott darabokkal. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy másodszor, harmadszor és sokadszor is minket válasszatok. Bármilyen kérdésetek, panaszotok, véleményetek van, ne tartsátok magatokban! Elérhetőek vagyunk a Facebookon illetve az info@littlefox.hu címen.

Anett

Fülig érő szájjal a 2016-os londoni Bubble gyerekruha kiállítás előtt :D

      

Adataink:


Egyéni vállalkozó neve: Little Fox's Nursery, Clement Anett egyéni vállalkozó

Székhely: Budapest 1088, Szentkirályi utca 6.

Levelezési és személyes átvételi címünk: 1029 Budapest, Zsolt fejedelem u. 4.

Bankszámla számunk: 10701379-68606510-51100005 CIB Bank

Nyilvántartási szám:38492281

Nyilvántartásba vevő hatóság megnevezése: Budapest Főváros Kormányhivatala, VIII. Kerületi Hivatala, Okmányirodai Osztály
Elérhetőség: littlefoxorganic@gmail.com, 06305733884
Adószám:
66747257142